onsdag 17. september 2014

Heaven is for real

Mandag 29. september er "Heaven is for real" satt opp på Trondheim kino! En eneste forestilling i Sør Trøndelag. Forstå-seg-påere mener at det ikke er marked for filmer med kristent innhold på Norske kinoer. Allerede halvannen uke før filmen vises, er filmen så godt som utsolgt! Mange har ikke klart å få tak i billetter!



Denne filmen passer ikke bare for kristne folk.  Mange mennesker i Norge, som ellers i verden, har spørsmål knyttet til liv og død, og om det finnes et liv etter døden. Dette er en film som belyser eksistensielle spørsmål. I Norge er det også en stor interesse rundt åndelighet og overnaturlige ting.  Se bare de store seer tallene for serien Åndenes makt. Dette gjør at filmen allerede er utsolgt. (3 billetter igjen, alle single!) Jeg håper at alle som ikke har lyktes å få tak i billetter til denne filmen sender en mail til sin lokale kino, og ber om at det settes opp ekstraforestillinger dersom det er utsolgt, eller at filmen settes opp, også der det ikke er planlagt!

En småbarnsfar i en liten amerikansk by må finne motet til å dele den ekstraordinære opplevelsen til sønnen med verden. Basert på den bestselgende boken med samme navn.
Todd Burpo (Greg Kinnear) og hans kone, Sonja (Kelly Reilly), må håndtere en opplevelse som forandrer hele deres verdenssyn når sønnen deres, Colton, våkner opp fra en nær-døden opplevelse og forteller at han har vært på besøk i Himmelen. Colton forteller entusiastisk om sin fantastiske ferd, og skildrer hendelser som inntraff lenge før han ble født. Ting han ikke har noen forutsetninger for å vite. Todd og familien hans forsøker å finne ut hva den oppsiktsvekkende opplevelsen til sønnen egentlig betyr. Samtidig får de både støtte og motstand fra samfunnet i den lille byen
"Heaven Is for Real" er basert på Todd Burpos bestselgende bok med samme navn, på norsk utgitt med tittelen "Himmelen er på or'ntli".




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar